המנות הטובות לשנת 2011

לכבוד חגיגות היומולדת לסטודיו, ריכזתי לארוחת שחיתות אחת את המנות המוצלחות ביותר ( לטעמי ) לשנה זו..

  • לחמניות ביס במילוי זית קלמטה
  • מאפה סיגר פריך במילוי סלט עוף פיקנטי חם
  • מרק קרם 2 צבעים של בטטה וארטישוק ירושלמי
    עם "קראנץ'" זרעי דלעת
  • טורטליני מוס כבדים בפסטו
  • "סרדינים נשואים" במילוי ממרח עגבניות מיובשות ואיולי זעפרן
    לצד סלט סלק פיקנטי
  • שיפודי פרגיות במרינת עגבניות ים תיכונית מוגשים עם תבשיל זריז של בורגל גס ושלל טעמים
  • מאל טאליטה כדורי בקר עם סלק ברוטב עגבניות תחתיות ארטישוק ובזיל

ולקינוח:
שזיף במילוי תערובת אגוזים וצימוקים אפוי במעטפת לדר