חגיגת שבועות בגינה

הביכורים שלי השנה היא הגינה, אשר יחד עם פינת הזולה המפוארת שלה, יכולה לאכלס בקלות 30-50 איש.
בגינה מחכים לכם טאבון, פלנצ'ה, כיריים, מעשנת וגריל ארגנטינאי מסורתי, שהם, יחד עם שלל עשבי התיבול שסביב, בשרים משובחים לצליה מהירה ולאסאדו ארוך, שלל פירות ביכורים של קייץ, שיהפכו לשייקים אלכוהלים מדליקים ויחד עם עוד כמה הפתעות יפיקו עבורנו סעודת צלחת- מזלג -ידיים מהטובות שידעתם.

חגיגת השבועות – שבדרך כלל נתפסת כאירוע חלבי מאעפן עם שיבולים וריקודי עם מקבלת טוויסט עתיר חלבונים אלכוהול וסתלבט בגינת הבישול של דרך הבישול.

נלמד להכין:

  • סלט חצילים ופלפלים קלויים -בטחינה
  • סלט טאבולה עם עשבי תיבול ישר מהערוגות
  • עלי גפן ממולאים באורז צנובר ובשר(מוגש חם)
  • מאפי טאבון בטופינג'ס שונים
  • "מחמר "- עוף צלוי על פיתה עם בצל מטוגן סומק קינמון ועוד…
  • קבבים משני סוגים
  • שיפודי אנטריקוט במרינדת עגבניות/אשכוליות

ולקינוח: קרמבל תפוחים חם מהטאבון

שייקים ומרגריטות ירוצו חופשי במהלך הסדנה.
מומלץ לדאוג מראש לנהג תורן – לא כולם נכנסים ויוצאים באותו מצב צבירה…