מה לבשל לחג?

השאלה הזו, מה לבשל לחג?… מעלה את כול קשת הרגשות החל מהתרגשות גדולה ועד להתרסקות גדולה… תמיד אנחנו רוצים שיהיה יותר… יותר מיוחד מבכול יום, יותר טעים, יותר יפה, ושאולי נושא בתוכו איזו הבטחה לשנה טובה יותר, מרגשת יותר, טעימה יותר…

נקרא לתפריט שלנו – מנות עם הפתעה באמצע… נשמע מספיק ילדותי ותמים? כמו משאלה של ילד… שנת הפתעה טובה באמצע לכם…

  • לחמניות ביס במילוי זית קלמטה
  • קובה במילוי מוס כבדים עם רוטב סלק סמיך
  • מאפה סיגר פריך במילוי סלט עוף פיקנטי חם
  • סלט נבטים מנגו שרי וג'עלה, ברוטב פיקנטי מתקתק מוגש בקונכיית אנדיב
  • עישון חם של פילה סלמון בקאראמל ותבלינים
  • סינטה וואלינגטון – מאפה בצק עלים, פסטו, סינטה ובשר כבש עם צנובר ולימון
  • לצד תבשיל זריז של בורגל גס ושלל טעמים
  • ולקינוח: שזיף במילוי תערובת אגוזים וצימוקים אפוי במעטפת לדר