מזרח תיכון חדש

המקום היחיד, עד כה, בו כולנו נהנים להיפגש אחד עם השני, לתרום מהטוב שלנו, וללמוד מהטוב של אחרים הוא המטבח. המטבח הסורי, הלבנוני, הפלסטיני, הישראלי הירדני, והמצרי נפגשים לוועידת פסגה של טעמים.
שווה לבוא לטעום איך מרגישה הרמוניה מזרח תיכונית.

סדנת בישול כיפית, "מקומית", ומוכרת – שמגלה סודות של האוכל שגדלנו עליו. סדנאות בישול נוספות מאותו ה"ג'אנר"
הם "סודות ומאכלי עדות", מטבח טוניסאי / עיראקי / מרוקאי וכו'. בסדנת בישול זו נילמד את המנות הבאות:

  • עלי גפן ממולאים
  • פאטוש
  • זעתר, דואה
  • חומוס פול
  • שליו במילוי חיטה ואורז
  • תמרים במילוי בשר טחון
  • סניה כבש
  • מגלובה
  • בקלווה

ועוד מעדנים ששווה לעשות שלום בשבילם…