מנות בשר אסיאתיות

בהודו, סין, וויאטנם, תאילנד ויפן, נהנים על בסיס יומיומי מאינספור מאכלי בשר משובחים..
בואו להכיר מרינדות, תבלינים, רטבים ושיטות בישול המאפיינים מטבחים אלה,
וכמובן, מתכונים טובים שיעשירו את הארוחות שלכם בניחוחות אסיאתים משכרים (וכשרים..)

נבשל:

  • באו בקר וכדורי חזה עוף מאודים בציפוי אורז בליווי 2 רטבים פיקנטיים – מהמטבח הסיני
  • שיפודי סטה עוף, וסלט בר.בי.קיו -מהמטבח התאילנדי
  • ספרינג רול במילוי ירקות ורצועות פילה מוקפצים -מוויאטנם
  • צ'יקן טיקה ובומבי באטר בשלל תבלינים הודים
  • טמפורה קוביות סינטה ו"סאשימי" של שייטל במילוי פטריות שימגי- מיפן
  • ולקינוח פניני טפיוקה עם פירות בחלב קוקוס מתקתק.
  • המזרח הרחוק מתחיל באטליז הקרוב…