מנות בשר ים תיכוניות

מנות בשר ים תיכוניות, עם ניחוחות אופיניים של שמן זית, עגבניות, בזיליקום-נענע-וטימין, חצילים, תפוזים, זעפרן, צלפים וצנובר.
אגן הים התיכון ידוע כבעל אקלים מבורך , המאפשר לצומח ולחי לשגשג ולצבור טעמים ועסיסיות, בואו להיזכר כמה טוב להיות שייכים לשפע שלנו..

  • טלה במילוי בורגול כבדים וענבים
  • פסטה רחבה (פאפארדלה) ברוטב קרם חצילים ונתחי עוף
  • שיפודי פרגיות במרינדת עגבניות מסיני
  • קדרת בקר בתפוזים פירות יבשים וכוכב אניס
  • לחמעג'ון – מאפה של בשר טחון ברוטב רימונים וצנובר
  • קורדון בלו מילאנזי -פסטו שום וחלמונים
  • כמה תוספות קטנות, ואבטיח קר לקינוח