מנות בשר ים תיכוניות
מנות בשר ים תיכוניות, עם ניחוחות אופיניים של שמן זית, עגבניות, בזיליקום-נענע-וטימין, חצילים, תפוזים, זעפרן, צלפים וצנובר.
אגן הים התיכון ידוע כבעל אקלים מבורך , המאפשר לצומח ולחי לשגשג ולצבור טעמים ועסיסיות, בואו להיזכר כמה טוב להיות שייכים לשפע שלנו..
- טלה במילוי בורגול כבדים וענבים
- פסטה רחבה (פאפארדלה) ברוטב קרם חצילים ונתחי עוף
- שיפודי פרגיות במרינדת עגבניות מסיני
- קדרת בקר בתפוזים פירות יבשים וכוכב אניס
- לחמעג'ון – מאפה של בשר טחון ברוטב רימונים וצנובר
- קורדון בלו מילאנזי -פסטו שום וחלמונים
- כמה תוספות קטנות, ואבטיח קר לקינוח