ניחוחות המטבח הפרסי

הנה החורף כבר בפתח ,ומה יכול יותר להתאים מהמטבח הפרסי העשיר והארומטי?
דמיינו לעצמכם,
תבשילי קדירה מלאים בעשבי תיבול ותבלינים, ממלאים את החושים בצבעים, ריחות וטעמים –
זה בדיוק המטבח הפרסי!
ה"חורש סבאזי"- תבשיל הבשר והקטניות החמצמץ "מפוצץ" בעשבי תיבול מענגים

חורשט סאבזי

ה"טהאצ'ין"- קדירת העוף הממכרת עם אורז זעפרן ועגבניות ניצלת לה בתנור לחגיגה של טעמים
ה"גונדי", קציצות העוף והכרכום המתובלות המתבשלות להן במרק ארומטי עם לימון פרסי
וה"תהדיג" כמובן, סיר האורז המסורתי הנהפך עם תכולתו לצלחת מעוטר בתפוחי אדמה נימוחים ושזופים.
כל אלה ועוד הופכים את המטבח הפרסי ללא ספק לאחד המטבחים המרתקים והמגוונים באזורנו