סדנה ללא גלוטן

סדנאת אפייה ובישול ללא גלוטן עם הקונדיטורית תמר פלג
קונדיטורית הבית של " אופק מן הטבע"

נלמד קווים מנחים לאפייה ללא גלוטן, נעבוד עם מגוון הקמחים של "חברת אופק מן הטבע"
ונכיר את היתרונות התזונתיים של הקמחים הייחודים.

נכין: מאפה תירס ללא גלוטן וללא חלב,
לחמניות קלות להכנה,
פואקצ'ה נפלאה,
פיצה קלאסית,
ונקנח בעוגיות חומוס עדינות ומאפינס שוקולד משודרגים.

נעשה את כל המאמצים למנוע זיהום משני של גלוטן, אך יש לציין שהמטבח אינו נקי מגלוטן.

בערב הסדנה נציע את המוצרים של אופק מן הטבע בהנחות למשתתפי הסדנה.