סדנה ספרדית

חופשה בברצלונה: מנות מהמטבח הספרדי 2011

  • נפתח במבחר טאפס ים תיכוניים
  • אפיית לחמי שמרים פריכים
  • מיני פלפלונים במלח ים
  • לקט פיטריות חורפי ועשבי תבלין בפלנצ'ה
  • סינטה כבושה ואגס מזוגג על קרם שום קונפי
  • קרוקט תרד בציפוי פריך על רוטב פלפלים אדומים
  • פיצ'רלה ענקית עם עגבניות,אנשובי ושפע בצלים ומעל סלט ירוקים קצוץ ומתובל
    …..
    פויקה בשרים ונקניקיות מעושנות,שורשים ביין ותבלינים ארומטיים

    פאייה ים יבשה עשירה עם אפונים וציר זעפרן

    ולקינוח אצבעות קרם קטאלן בניחוח קינמון על משקה שוקולטה חם, עשיר ואלכוהולי.