סדנה עם בשר

הסדנה מתחילה בהסבר מעמיק אודות בשר בקר: מצאי השוק, קבוצות גיל, סוגי נתחים והתאמתם לשיטות הבישול השונות, מונחי ייסוד כמו שיוש, ויישון בשר, סגירה, מרינדות וכו'.
מה בתפריט?- המון… נא להגיע רעבים…

  • לחמעג'ון – מאפה שמרים בטופינג בשר פיקנטי רוטב רימונים וצנוברים
  • שיפודי שבלולי סינטה ופטריות
  • באו בקר חריף ורוטב צ'ילי מתוק
  • (פסטה רגו גדול) ונתחי בקר ברוטב יין אדום מצומצם
  • מווקפץ איטלקי"-נתחוני שפיץ צ'אך בפורטובלו ולימונצ'לו
  • קוביות אנטרקוט צרובות מוגשות עם סלט חומוס חם

ועוד…

לקינוח: פירות קיץ וטפיוקה בקרם קוקוס מתוק וקר.