סדנת בישול אסיאתי בריא

סדנת בישול זו באה להדגיש את הפאן הבריא שישנו במטבח האסיאתי. שיטות הבישול , טריות חומרי הגלם, הכמויות הנהוגות להגשה ועוד. בסדנת הבישול הזו נתרכז בלימוד האידוי הנכון, וההקפצה – שתי שיטות בישול שמשאירות מקסימום ערכים תזונתיים בחומרי הגלם העושים דרכם לצלחת. סדנאות בישול מומלצת לחובבי הטעמים האסיאתים.

מטבח אסיאתי בריא…

  • סלט סלק טרי ברוטב חמוץ מתוק וצנובר
  • סלט חצילים מאודים צ'ילי מתוק והמון ירק
  • דים סאם של כדורי חזה עוף בסומסום
  • ספרינג רולס מאודים במילוי ירקות מוקפצים
  • פאד תאי – איטריות אורז מוקפצות עם שלל ירקות טריים
  • פילה דג בתנור במעטפת קוקוס וכוסברה
  • אורז לבן בתוספת איטריות דקיקות ופיטריות

לקינוח:
בננות בציפוי ובקארמל קוקוס או,
טפיוקה ופירות בסירופ קרם קוקוס מתקתק