סדנת בצקים איטלקיים

חובבי המאפים ופסטות שומרים בלבם מקום של כבוד לבצקים האיטלקיים.
משהו בפשטות המטבח האיטלקי חודר גם לאזור גסטרונומי זה, ומפיק תוצרים משובחים…
בואו ללמוד על צביעת בצקי פסטה ועבודה נכונה במכונה, דגשים בהכנת מאפי שמרים איטלקיים, ועוד…

מה מבשלים?

  • סלט שורשים חורפי וסלט פאנצנלה ( הפאטוש האיטלקי…)
  • פסטה בתנור – קנלוני ביתי במילוי בצל מטוגן ואווז אפוי ברוטב עגבניות
  • פיצה פפרוני ועלי רוקט על בצק דק (ללא גבינה)
  • פוקצ'ה חצילים ופלפלים קלויים עם אורגנו טרי
  • "מאל טאליאטה"-קרעי טליאטלה כבד – כבדי עוף בציר בשר מצומצם ועשבי תיבול ריחניים
  • פטוצ'יני בנדירה – פסטה סגולה עם חזה אווז ואספרגוס.
  • רביולי קרצ'ופו – כיסונים ממולאים בארטישוק צלוי בליווי פיטריות ואספרגוס.
  • פסטה ברוטב רגו בשר – פסטה ירוקה ברוטב רגו קלאסי.
  • טארט טאטן מהגבול עם צרפת…