סדנת דגים

הסדנה מתחילה בהסבר אודות דגים ובישול עם דגים (מגוון, טריות, אחסון פילוט ועוד) .
נבשל מגוון מנות, כשכל מנה תציג לפנינו שיטת בישול שונה לבישול דגים.
והמנות הנבחרות להפעם הן:

  • קציצות דג ברוטב עגבניות וחלב קוקוס
  • פלאפל דגים ברוטב מנטה
  • טמפורה ברבוניה בסלט חצילים קלויים וטחינה
  • סנדוויץ' סרדינים במילוי עגבניות מיובשות
  • סביצ'ה אנטיאס 'א-לה-קפריניה'
  • סלמון אפוי במעטפות נייר כסף עם מחטי אורנים
  • דג ים מאודה, בליווי צ'יפס בטטה ורוטב הולנדייז

דג צלוי

נכין גם תוספות מתאימות, וקינוח…