סדנת BBQ ברביקיו

הסדנה מתחילה בהסברים, ובהכנות מוקדמות לקראת הצלייה:

מרינדות, תוספות, רטבים וסלטים, וכמובן הסברים ודגשים ליישום נכון של שיטת הבישול הקדומה מכולן – הצליה על האש.

הכל עולה על הרשת הלוהטת של "דרך הבישול":

  • שיפודי אנטרקוט, במרינדה ים-תיכונית על חומוס אסלי חם
  • נתח קצבים בצ'ימיצ'ורי, שפיץ צ'אך בצלית אסאדו איטית,
  • שיפודי עוף במרינדת סטה אינדונזית, וחלקי עוף צלויים בפסטו
  • קבבים תאילנדים עם קארי ירוק, ועוד תוספות וקינוח

לא מומלץ למי שלא יכול להתמודד עם לפחות 600 גר' בשר!!

מתוך סדנת הברביקיו

יינות ייקבי רמת הגולן מלווים את הארוחה.