תענוג הבישול הצמחוני – יש דבר כזה

לעתים פונים אלי בענייני סדנאות צמחוניות.
לצערי, הביקוש לא רב, וקשה לאגד את הדורשים לקבוצת מינימום לפתיחת סדנה.
החלטתי לרכז מנות מובחרות ממספר מטבחים, מנות שאולי לרוב יופיעו בוורסיה בשרית – אך הפעם ללא – רק עם המון טעם טוב..
הומאג' לאלה שבחרו בנתיב הצמחוני בחייהם – ולכל מי שבא לו לנסות משהו חדש…

ממטבחי המזרח הרחוק:
ספרינג רול במילוי נבטים, גזר ועשבי תיבול, מאודים על אדי למון גראס
מאסמן קארי של ירקות שורש וסייטן
סלט פפיה ירוקה (סום-טאם) חמוץ-חריף- מתוק
ולקינוח: פניני טפיוקה ופירות טרופיים בסירופ קרם קוקוס מתקתק

ממטבחי אגן ים תיכון:
סלט טאבולה עמוס בהפתעות
בצלצלים ,ועלי גפן ממולאים אורז ועשבי תיבול
קובה מטוגנת במילוי אגוזים ופטריות