קורסי בישול

מבשלים בקורס הבישול עוד משהו שקורה בשת"פ בין " דרך הבישול" לבין הסטודיו לבישול….

קורס עומק בן 10 מפגשים. הקורס יחשוף אתכם למגוון רחב של מתכונים, שיטות בישול חומרי גלם ומדריכי בישול המגיעים מרקע קולינרי שונה. הקורס קורה במפגשים שבועיים של 4 שעות במתחם הגדול והמצוייד ביותר בישראל – הסטודיו לבישול בת"א.

מרכז הקורס: שף זיו שטיינברג.

לכל משתתפי הקורס מוענקת סכין שף מקצועית של חברת Arcosteel במתנה, חוברת תוכן הקורס, וכן הנחה מיוחדת בסך 20% לרכישה בחנות כלי הבישול של הסטודיו.

עלות הקורס: 3,390 ש"ח (עד 6 תשלומים). 6.5% הנחה בהרשמה לפחות 10 ימים מראש.

לפרטים נוספים לחץ כאן