אסקלופ עגל

אסקלופ עגל בקראסט שום ופטרוזיליה ורוטב טמרהינדי תפוזים

משטחים את פרוסות העגל, ומעבירים קימוח, טבילה בביצה טרופה וציפוי טוב של הקראסט.
מטגנים על מחבת חמה ומשומנת , ומסירים לנייר סופג מצרפים את הרוטב ומגישים מיד.
לקראסט: לטחון במעבד מזון חופן פטרוזיליה גדול,ו 3 שיני שום ולהוסיף כוס פירורי לחם ומלח לסיום.
לרוטב: מחממים במחבת גדולה חצי כוס ציר, מיץ מ2 תפוזים, כף תמרהינדי נוזלי או 1/2 סמ' תמרהינדי לח
2 כפות סוכר, וכף רוטב צ'ילי חריף או קמצוץ אבקת צ'ילי, כפית מלח.
מתקנים טעמים, מביאים לרתיחה ומסמיכים בעזרת בלילת קורנפלור (כף קורנפלור מומס במעט מאוד מי ברז לבלילה סמיכה).