כיסונים במילוי חצילים וגבינת עזים

1 כמות בצק פריך לכיסונים.
2 חצילים
100 גר' גבינת עיזים רכה
חופן כוסברה וחופן נענע קצוצים
מלח, פלפל לבן ושמן זית לתיבול
ביצה טרופה עם מעט מים, לזיגוג.

פורסים את החצילים לאורכם, מושכים בשמן זית, מתבלים וצולים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ל ½ שעה לקבלת רכות והשחמה. מרוקנים חצאי חציל מתוכן, למסננת ונותנים להתקרר ולנזול כ- ½ שעה.
מוסיפים גבינה, עשבי תיבול ותבלינים ומעבירים למקרר עד למילוי.
מרדדים לעלה בעובי 2-3 מ"ל, קורצים עיגולים, במרכז כול עיגול מניחים כפית מהמילוי, וסוגרים לחצי ירח.
אופים, משוח בביצה, כ- 12 דקות.

בצק פריך לכיסונים:
200 גר' חמאה רכה
300 גר' קמח
100 מל' מים
כף מלח
3 כפות שמן
50 גר' גבינה לבנה 9%
כפית אבקת אפיה
חופן קטן של שומשום

ללוש/לעבד את כול המרכיבים לבצק אחיד, ולהעביר למקרר, עטוף, לשעה לפחות.