עוף בקארי ושעועית ירוקה

1.200 גרם בשר ירך נקי מעצם ( "פרגיות ")
250 גרם שעועית ירוקה
מחית קארי ירוק
400 מ"ל חלב קוקוס

קארי ירוק:
פלפל ירוק אחד( מגורען), 3 בצלים ירוקים חתוכים גס ( רק החלק הירוק, 2 שיני שום, ¼ כוס עלי כוסברה קצוצים גס, ¼ כוס עשב לימון, 4 עלי כפיר ליים, ¼ כוס שמן סויה, ½ כפית אבקת כמון, כפית מלח).
מעבדים את כל החומרים למחית חלקה. (מתקבלת בערך 1/2 כוס)

פורסים את חלקי הירך לרצועות דקות. את השעועית חותכים לפיסות של 5 ס"מ.
מחממים וואק או מחבת טיגון גדולה, מוסיפים את מחית הקארי, ומבשלים תוך כדי בחישה כ 3 דקות או עד שמופץ ריח . מוסיפים את ניתחי העוף, ומבשלים כ- 10 דקות עד שהעוף כמעט מוכן.

מוסיפים את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה, תוך כדי בחישה. מצמצמים כ – 30 דקות (ללא מכסה), ומוסיפים את השעועית . מבשלים עוד 10 דקות (עד לריכוך השעועית), ומגישים חם.