צלי עוף בפטריות עם זעפרן

שוקיים או ירכיים לפי מספר אנשים
4 בצלים גדולים פרוסים לחצי טבעות דקים
1 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
2 חבילות פיטריות
1 פלפל אדום
ראש שום קצוץ
1 כף פפריקה
כמה חוטי זעפרן
כף רסק עגבניות
כוס יין לבן/וציר
מלח/פלפל שחור

הכנה:
שוטפים ומייבשים את חלקי העף."סוגרים" אותם במחבת חמה עם מעט שמן,מוציאים.
מחממים בסיר רחב מעט שמן זית עם מעט שמן קנולה,מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד לשקיפות,מוסיפים את השום הקצוץ,פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות,עגבנייה וחוטי הזעפרן וממשיכים לטגן מוסיפים את פפריקה,רסק עגבניות מתבלים במלח/פלפל שחור.מסדרים את חלקי העוף ומוסיפים ציר והיין עד כדי כיסוי,מבשלים חצי שעה על אש נמוכה בסיר מכוסה.
את הפיטריות חותכים לרבעים ומטגנים קלות במחבת עם מעט שמן,מוסיפים לסיר וממשיכים לבשל עוד כ20 דקות.