סדנת קרניבורים

מתרגשים מנתח בשר איכותי? זו הסדנה שלכם.

מעבר לסוגי הנתחים, נלמד גם טכניקות לבישול הבשר. מבשר נא לבשר עשוי במידה ועד לתבשילי בשר בבישול ארוך.

מהמנות בתפריט הקרניבורים

  • קרפצ'יו בקר עם סלט ארוגולה רענן / סשימי סינטה בציפוי תבלינים / חטיפי כנפיים בציפוי פריך.
  • שיפודוני אנטרקוט במרינדה חריף-מתוק/ קבבים תאילנדים עם קארי ירוק/ אסאדו בקרמל תפוחים והל.
  • רוסט ביף אנטריקוט /חזה הודו במרינדה חרדל ודבש/ רול סינטה ופטריות.
  • פרגית טאהביל על חומוס חם/ נתחוני חזה עוף בציפוי פריך של עשבי תיבול / טאליטלה בקר ביין אדום/ פטוצ'יני ראגו.
  • רצועות בקר מוקפצות עם ירקות ירוקים וקאשיו/ ראפ מכסיקני של שייטל מוקפץ בליווי פילפלים.