סדנה ספרדית
חופשה בברצלונה: מנות מהמטבח הספרדי 2011
- נפתח במבחר טאפס ים תיכוניים
- אפיית לחמי שמרים פריכים
- מיני פלפלונים במלח ים
- לקט פיטריות חורפי ועשבי תבלין בפלנצ'ה
- סינטה כבושה ואגס מזוגג על קרם שום קונפי
- קרוקט תרד בציפוי פריך על רוטב פלפלים אדומים
- פיצ'רלה ענקית עם עגבניות,אנשובי ושפע בצלים ומעל סלט ירוקים קצוץ ומתובל
…..
פויקה בשרים ונקניקיות מעושנות,שורשים ביין ותבלינים ארומטיים
—
פאייה ים יבשה עשירה עם אפונים וציר זעפרן
—
ולקינוח אצבעות קרם קטאלן בניחוח קינמון על משקה שוקולטה חם, עשיר ואלכוהולי.