טבעות חזה עוף במילוי פטריות יער

5 יח' חזה עוף (דפוק לשניצל)
1פטריות יער
1בצל
2-3 שיני שום
1 פלפל אדום קצוץ
עשבי תיבול
3 ביצים טרופות
2 כוסות פירורי לחם
קמח

מניחים ניילון נצמד ע"ג קרש החיתוך, את יחידת חזה העוף, ויריעת ניילון ניצמד מעל. בעזרת פטיש עץ "מדקקים" את השניצל ל 3 ממ'.

למילוי:
לקצוץ ולטגן את הבצל להוסיף את הפלפל לטגן עוד דקה להוסיף את הפיטריות הקצוצות ולהמשיך לטגן כ-2-3 דקות.בסוף מוסיפים את עשבי תיבול.
הרכבת המנה:
מסדרים שיכבה דקה של מלית, מגלגלים בעזרת הניילון הנצמד, כמו בסושי, את יח' החזה, ומהדקים . מסדרים את כל היחידות בתבנית, ומעבירים למקרר לחצי שעה. את " הנקניקים " מעבירים קימוח קל, טבילה בביצה וציפוי בפירורי לחם. מחממים תנור 170 מעלות. מטגנים את נקניקי השניצל לקבלת גוון זהוב, ומעבירים לתבנית אפיה. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל 20 דקות.

פורסים לטבעות או בחיתוך אלכסוני ( כמו טורטיה..)