שוקיות עוף במילוי פיקנטי

500 מ"ל ציר עוף

למילוי:
בצל גדול קצוץ, ו- 4 שיני שום קצוצות
3 כוסות חומוס מושרה ומבושל עד רכות
¼ כוס לימון
חופן עלי נענע וחופן עלי כוסברה
פלפל שחור גרוס ומלח גס
מעט אבקת מדרס קארי

מטגנים את הבצל עד הזהבה, ומוסיפים את שיני השום הקצוצות.
מוסיפים את התבלינים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את החומוס, ומיץ הלימון, ומועכים במחבת למחית גסה.
מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים-מועכים היטב דקה נוספת, ומצננים.
ממלאים את הבלוטינים הנותרים.

מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה. מטגנים עד השחמה את הבלוטינים, ומוציאים לצלחת ליד.
מוסיפים למחבת יין אדום ומגרדים את משקעי הטיגון.
מוסיפים את ציר העוף ועוד לימון סחוט אחד ומביאים לסף רתיחה.
מוסיפים את הבלוטינים ומבשלים 20 דקות.
מגביהים להבה, ומצמצמים את הנוזלים לרוטב סמיך.