סדנה עם בשר
הסדנה מתחילה בהסבר מעמיק אודות בשר בקר: מצאי השוק, קבוצות גיל, סוגי נתחים והתאמתם לשיטות הבישול השונות, מונחי ייסוד כמו שיוש, ויישון בשר, סגירה, מרינדות וכו'.
מה בתפריט?- המון… נא להגיע רעבים…
- לחמעג'ון – מאפה שמרים בטופינג בשר פיקנטי רוטב רימונים וצנוברים
- שיפודי שבלולי סינטה ופטריות
- באו בקר חריף ורוטב צ'ילי מתוק
- (פסטה רגו גדול) ונתחי בקר ברוטב יין אדום מצומצם
- מווקפץ איטלקי"-נתחוני שפיץ צ'אך בפורטובלו ולימונצ'לו
- קוביות אנטרקוט צרובות מוגשות עם סלט חומוס חם
ועוד…
לקינוח: פירות קיץ וטפיוקה בקרם קוקוס מתוק וקר.