סדנת דגים
הסדנה מתחילה בהסבר אודות דגים ובישול עם דגים (מגוון, טריות, אחסון פילוט ועוד) .
נבשל מגוון מנות, כשכל מנה תציג לפנינו שיטת בישול שונה לבישול דגים.
והמנות הנבחרות להפעם הן:
- קציצות דג ברוטב עגבניות וחלב קוקוס
- פלאפל דגים ברוטב מנטה
- טמפורה ברבוניה בסלט חצילים קלויים וטחינה
- סנדוויץ' סרדינים במילוי עגבניות מיובשות
- סביצ'ה אנטיאס 'א-לה-קפריניה'
- סלמון אפוי במעטפות נייר כסף עם מחטי אורנים
- דג ים מאודה, בליווי צ'יפס בטטה ורוטב הולנדייז
נכין גם תוספות מתאימות, וקינוח…