כבדים מוקפצים על פיתה קלויה ובייבי גרינס

1 ק"ג כבדי עוף צעירים ונקיים
3 כפות חרדל דיג'ון
חצי יין אדום
מעט חומץ בלסמי
פלפל גרוס
¼ כוס שמן זית
קורנית קצוצה
מלח גס
5 פיתות מחולקות ל –2 "פיצות "
שמן זית למריחה
מלח פפריקה מתוקה ופלפל לבן לתיבול
שקית עלים לסלט

משרים את הכבדים במרינדה לשעה לפחות. מקפיצים במחבת חמה ומשומנת. לאחר קבלת גוון חיצוני ממשיכים לטגן ע"ג להבה בינונית עד רמת מוכנות רצויה (7-8 דקות מקסימום).
מושחים את חצאי הפיתות בשמן זית, מתבלים ומסדרים בתבנית אפיה שטוחה. אופים בתנור שחומם מראש ל – 190 מעלות, כ- 5 דקות עד תחילת השחמה, ופריחות.
לסידור המנה: ע"ג הפיתה מסדרים תלולית של בייבי גרינ'ס מתובלים במלח גס פלפל לבן שמן זית ומיץ מלימון טרי. מניחים מספר כבדים ע"ג הסלט ומגישים.