מאפינס פירות יער

100 גר' סובין
300 מ"ל חלב
300 גר' קמח תופח מאליו
2 כפיות סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה
3 ביצים
160 גר' סוכר לבן
85 גר' סוכר זהוב
300 מ"ל שמן קנולה מועשר
200 גר' פירות יער/שוקולד צ'יפס/
תרסיס שמן קנולה לשימון התבניות

משרים את הסובין בחלב לריכוך, עד לסיום עירבוב והכנת שאר הרכיבים. מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והסודה לשתיה. טורפים את הביצים יחד עם הסוכר והשמן. מקפלים לתוך התערובת הרטובה את תערובת הקמחים, ולאחר מכן מקפלים את המסה שנוצרה לתוך הסובין המרוכך. מצרפים את את הפירות לעירבוב הומוגני, ומוזגים את המסה לתבניות , כמעט עד למלוא התבנית. אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 25 דקות , מצננים וטורפים!!!