סלט חצילים ופלפל שושקה קלויים וקצוצים בטחינה

2 חצילים זכרים, שחורים, קלים, ומבריקים
2 פלפל שושקה אדומים
1/2 בצל סגול
חופן פטרוזיליה קצוצה היטב
3 שיני שום קצוצות דק דק
4 כפות טחינה גולמית טובה
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית אקסטרה וורג'ין
מלח, פלפל שחור גרוס, מעט פפריקה מתוקה

קולים את החצילים והפלפלים עד לריכוך מלאה. מוציאים ומסננים את בשר החצילים, ומסירים קליפה וזרעים מהפלפלים. קוצצים את הבצל הסגול ואת שיני השום. על אותו הקרש קוצצים את הפלפלים ואת בשר החציל. מצרפים את הפטרוזיליה וממשיכים לקצוץ ולערבב את כל המרכיבים על הקרש. מצרפים את הטחינה הלימון והשמן, ואת התבלינים. בעזרת הסכין מערבבים וממשיכים לקצוץ את הסלט. טומעים ומתקנים טעמים במידת הצורך.