פורלים במילוי אגסים, בצלים ויין אדום

4 דגי פורל נקיים ומקושקשים
4 אגסים מגולענים, פרוסים ל ארבע ולפרוסות
2 בצלים לבנים פרוסים לחצאי פרוסות
חופן עלי נענע קצוצים

משרים את האגסים הבצלים והנענע יחד עם כוס יין אדום שמן זית פלפל שחור גרוס ומלח למשך חצי שעה לפני מילוי הדגים. מכינים מראש ריבועי נייר כסף כמספר הדגים.

חורצים את הדגים הנקיים, משמנים בשמן זית, ממליחים קלות ומעסים בעדינות.
מניחים ע"ג נייר הכסף מעט מהמילוי, ממלאים את בטן הדג ועוטפים בנייר הכסף לאטימה מושלמת. מעבירים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות, או מניחים על גריל חם, ל10 דקות לכול צד.