פילה סול בקראסט עשבי תיבול ורוטב לימון

הרעיון פשוט ומוכר: קמח, ביצה טרופה, ופירורי לחם. טיגון בשמן נמוך, ממש לפני ההגשה.
את הטעמים המיוחדים מקבלים ע"י שדרוג פירורי הלחם. נעדיף להשתמש בפירורים שנטחן במעבד מזון,
בפולסים, יחד עם צרור עשבי תיבול (נענע, פטרוזיליה וריחן- ביחסים שווים). מומלץ להשתמש בלחם שעמד יום באוויר. במידה והלחם טרי יותר, נוסיף לו מעט פירורי לחם "מהמדף". מתבלים גם במלח, פלפל, שן שום, ומעט שמן זית. ניתן לטחון קראסט עם זיתים (או צימוקי זיתים) או תערובות תבלין שונות.

לרוטב לימון:
מרתיחים יחד: מיץ מלימון אחד 5 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות, חצי כוס ציר (עדיף ציר דגים, כמובן, אך גם ציר ירקות יעשה את העבודה), מלח ופלפל לבן לפי הטעם. מסמיכים בעזרת בלילת קורנפלור.