קציצות של ירקות

מעבירים בפומפייה, בחלק הגס:
2 גזרים גדולים
2 קישואים בינוניים וקשים
2 תפו"א בינוניים
1 בצל לבן בינוני

ממליחים תוך כדי עירבוב ומשהים ל 20 דקות. בזמן הזה קוצצים פטרוזיליה, וטורפים 3 ביצים.
מסננים, וסוחטים היטב ( !!! ) את תערובת הירוקות. מוסיפים את הפטרוזיליה והביצים הטרופות, ומערבבים היטב. מוסיפים פירורי לחם לאיחוד התערובת ( בערך חצי כוס ) מערבבים, ומשהים 5 דקות.
מחממים שמן נמוך במחבת גדולה, צרים קציצות שטוחות, מטגנים ( על גבי להבה בינונית ) 3-4 דקות מכל צד, ומעבירים לתבנית עם נייר סופג.