קרפצ'ו בקר צרוב ומתובל

1100 גרם סינטה נקי משומן וגידים
כף גדושה של זרעי כוסברה כתושים
כף רוזמרין יבש
כף זרעי שומר
פלפל אדום ופלפל שחור טחון טרי
מלח גס

מכינים את תערובת התבלינים, במכתש ועלי, ומעבירים לתבנית אפיה.
פורסים את הסינטה ליצירת מלבן צר וארוך. מגלגלים את הבשר בתערובת התבלינים.
צולים על גריל או במחבת כבדה, עד שהנתח סגור היטב ומעט פריך, מכל צדדיו.
מניחים לבשר לנוח לפחות 10 דקות, ורק אז פורסים הכי דק שאפשר.
קולים את פרוסות הזוקיני המשומנות ע"ג מחבת פסים.
מסדרים בצלחת הגשה פרוסות סינטה וזוקיני, זו אחרי זו, ומגישים.