שניצל תפו"א ותירס

1/2 שקית זרעי תירס קפואים
3 תפו"א גדולים , קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
2 חלמונים
2 כוסות פרורי לחם לציפוי וללביבות
2 ביצים טרופות היטב עם מעט מים.
מלח ופלפל שחור טחון לתיבול
שמן סויה לטיגון

חולטים חצי שקית גרעיני תירס מספר דקות מסננים ומצננים.
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים ומומלחים עד לריכוך, מסננים ומצננים.
מועכים את תפוחי האדמה לפירה ומערבבים יחד עים גרעיני התירס.
מוסיפים 2 חלמוני ביצה ומעט פרורי לחם , מלח וטיפטיפונת פלפל שחור טחון.
לשים יחד למסה הומוגנית ויבשה.
בעזרת ידיים רטובות יוצרים לביבות ומשטחים אותן או מסדרים ב"רינגים" לצורת עיגול יפה.
מעבירים את הלביבות לקערת פרורי הלחם, לביצה הטרופה, שוב לפירורי הלחם ומשם לטיגון בשמן טיגון בגובה 1 סנטימטר. מעבירים לנייר סופג, ומגישים.