סדנת בישול ספרדית

ספרד היא אחד היעדים הפופולריים לקהל הישראלי. הנופים, האומנות והאוכל הם מהטובים בעולם, מזג האויר והאנשים החמים תמיד מחייכים אלינו…

 מי כמונו הישראלים אוהבים ל"פתוח שולחן" עם סלטים רבים וצבעוניים. חומרי הגלם המקומיים והטריים מאפשרים לנו להכין מנות ספרדיות בלי הרבה מאמץ.

אוכל קליל וצבעוני שמתאים גם לארוחה חגיגית, אבל גם בגובה העיניים.

מהמנות בסדנת הבישול הספרדית

  • סנגריה חמה.
  • Pan tomate – לחם קלוי בשום ועגבניות.
  • Patatas bravas – תפו"א צלוי ברוטב איולי.
  • ברוסקטות במגוון טופינג.
  • גספאצ'ו צהוב.
  • קרוקטאס סלמון.
  • פילה דג ים עטוף בכרישה צלוי בגריל.
  • פאייה דגים עם עגבניות וזעפרן.
  • צ'ורוס.
  • קרם קטאלן.